ZAVRŠEN PROGRAM „RASTA I RAZVOJA – KONTINUIRANO POBOLJŠANJE POSLOVNIH OPERACIJA“ U BILEĆI

Sredinom septembra 2015. godine šest kompanija iz Bileće uspješno je završilo treći, posljednji, ciklus programa „Rasta i razvoja – Kontinuirano poboljšanje poslovnih operacija“ kog je BIP BiH, u saradnji sa Opštinom Bileća , implementirao u ovom hercegovačkom gradu u prethodna tri mjeseca.

Više info…
BIP "POKREĆE" BIZNISE I U OPŠTINI TESLIĆ

U okviru programa Pokreni svoj posao (Start Your Business) BIP je, uz podršku Opštine Teslić, organizovao obuku za 14 nezaposlenih osoba koje su, koristeći BIP-ovu metodologiju, svoju ideju razradili u poslovni plan te, kroz otvorena pitanja i odgovore, analizirali svoje poslovne ideje.

Više info…
U BILEĆI ODRŽANA PRVA ZAJEDNIČKA RADIONICA PROGRAMA RASTA I RAZVOJA KOMPANIJA

U saradnji sa Opštinom Bileća Business Innovation Programs (BIP) je u ovom hercegovačkom gradu počeo sprovođenje prvog ciklusa programa „Rasta i razvoja – Kontinuirano poboljšanje poslovnih operacija“ . Korisnici ovog programa su šest preduzeća iz ove regije koja imaju potencijal za rast i razvoj, a koja su odabrana tokom procesa evalucije kojeg je koordinisalo Odjeljenje za privredu Opštine Bileća odnosno Načelnik ovog odjeljenja, gospodin Rade Kozjak.

 

Više info…